Contact

Hieronder vindt u een overzicht met verwijzingen waar u terecht kunt met uw vragen aan of over de Koninklijke Marechaussee.

Gelieve alleen gebruik te maken van de verwijzing waarbij uw vraag het beste past.


Algemene informatie

Heeft u algemene vragen over de Koninklijke Marechaussee? U kunt uw vraag per e-mail stellen middels het contactformulier of gratis bellen naar 0800-8051, bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 20.00 uur.

De publieksvoorlichting van de Koninklijke Marechaussee is ondergebracht bij Postbus 51.


Werken bij de Koninklijke Marechaussee

Voor vragen over het werken bij de Koninklijke Marechaussee kunt u de website ‘Werken bij de Koninklijke Marechaussee’ bezoeken. Decanen of studiebegeleiders die informatie willen over de mogelijkheden voor hun leerlingen kunnen per e-mail contact opnemen met een medewerker van de afdeling Personeelsvoorziening Koninklijke Marechaussee.

Website: www.werkenbijdemarechaussee.nl
E-mail: info@werkenbijdemarechaussee.nl

Ook kunt u bellen met 0800-0911 911 (gratis).


Districten en brigades Koninklijke Marechaussee


Aangifte doen bij de Koninklijke Marechaussee

Wilt u aangifte doen van een strafbaar feit, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Marechausseebrigade.


Paspoorten en/of nooddocumenten

Voor vragen met betrekking tot paspoorten of nooddocumenten kunt u contact opnemen met de helpdesk van het Bureau Nooddocumenten op Schiphol: (020) 603 86 92. Indien u in verband met drukte geen contact krijgt dan gaarne later nog eens proberen.


Persvoorlichters Koninklijke Marechaussee

Pers en media met vragen omtrent de Koninklijke Marechaussee en de actualiteit kunnen telefonisch contact opnemen met de persvoorlichters van de Koninklijke Marechaussee: (070) 441 41 12.


Adresgegevens Staf Koninklijke Marechaussee

Staf Commandant Koninklijke Marechaussee

Bezoekadres:
Van Alkemadelaan 85
2597 AC Den Haag

Postadres:
Postbus 90615
2509 LP Den Haag


Landelijke Meldkamer Marechaussee

Voor overige vragen/telefoonnummers en operationele informatie kunt u contact opnemen met de Landelijke Meldkamer van de Koninklijke Marechaussee: (0343) 52 88 20.


Klachten over de Koninklijke Marechaussee

De Koninklijke Marechaussee wil een integere organisatie zijn. Daarom moeten medewerkers van de Marechaussee u op een nette manier benaderen. Een medewerker van de Marechaussee is echter ook een mens en maakt fouten. Het kan daarom voorkomen dat u ontevreden bent over de manier waarop u bent behandeld. Wanneer het incident minder dan 1 jaar geleden heeft plaatsgevonden, kunt u schriftelijk een klacht indienen. De procedure vindt u hier.


Redactie Marechaussee.net

Deze website (Marechaussee.net) is een initiatief van Esalon en te bereiken via dit contactformulier.

No comments yet... Be the first to leave a reply!